onsdag 1 augusti 2012

Oliver och lilla kusinen


Efter sol kommer regn. Igårkväll regnade det, oj vad det regnade och inte nog med det. Det åskade och blixtrade också. Det gillar jag inte! Som tur är så har det varit sommarsol på hög nivå idag =)

Idag har Emma och Douglas och Lilo varit här. Douglas kniper Tilda så fort han träffar henne. 'Tilda. Tiiiilda. Tilda!!' tjoar han och Tilda kommer springande. Det är bara för Oliver att hänga på så gott det går. Idag tycker jag nog att han har varit med en del. Han och Douglas hittade till svartvinbärsbusken och stod där och mumsade. Gulligt <3>Oliver upptäckte också söta lilla Lilo. Han klappade henne och pekade så att vi alla skulle titta. Han gav henne nappen och drog ut den lika fort med ett litet 'plopp'...och sedan fick lillkusinen nappen igen. Man måste ju testa hur sådana där proppar fungerar, eller hur?
Oliver fick ha Lilo liggandes i sitt knä. Såååå glad han var då. Jag frågade om Oscar kunde få ha lillkusinen i knäet. Det fick han inte! Det visade Oliver med att bestämt skaka på huvudet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar