måndag 10 september 2012

bra måndag!!

Fler blommor.
En palett av färger.Vilken bra måndag det har varit idag!
Bra på jobbet. Har sagt det förut, men det tåls att säga igen: jag har himla bra kollegor som gör det roligt att gå till jobbet!
Bra hemma; efter dagishämtningen körde vi hem där Tilda och Oscar redan var. Lite soffmys med en liten Oliver i famnen och sedan lite mellis.
Lite läxläsning och sedan var det kväll.
Timmarna går fort, men idag lagom fort.
Tänk om alla dagar kunde vara en bra måndag som den här!De här små täta dahliabollarna i varierande färger blev lite av en favorit under fotosejouren i söndags.
Snart är getingarnas tid förbi.
Spindlar kryper fram.
Stora spindlar med tjocka räliga ben gör sig hemmastadda i källaren.
Även mössen kryper in i husen nu, dock har vi ännu så länge sluppit sådana.
(minns iofs ett år när jag stod i källaren och plockade fram våra julsaker...det fanns spår efter en mus i lådan + att det var gnagt på mycket halmjulpynt...på ngt sätt tätade Janne ställena där den lille rackarn förmodligen krypit in och sedan dess har vi inte sett spår av någon mus inne i huset)

7 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder. Jisses, dem fångar verkligen en magisk känsla :)

  kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt med bra dagar... fler sådana. Så vackra bilder av blommor du tagit... blir så sugen på en Sofiero runda, det är åratal sedan jag var där... Har sagt hela sommaren att vi sla dit men den där ändan sitter hårt i vagnen... Fortsatt bra dagar resten av veckan önskar jag dig... Kram Karolin

  SvaraRadera
 3. Hälrig start på veckan!! Fina bilder!

  SvaraRadera
 4. Underbart underbart vackra bilder, så fina alla, fantastiskt vackra, ja jag blev helt betagen av dom alla :-) Underbar måndag för dej, va härligt, dagar som dessa ska man ta vara på och det har du gjort med råge och fortsätt att njuta för måndagen är inte slut ännu, några timmar återstår :-) Kram

  SvaraRadera
 5. Småkryp & möss kan vi vara utan och det gäller så klart feta råttor också men dina vackra bilder blir jag glad av! Tack!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Åh vad fina bilder, vackra vackra blommor !!
  Ish nej spindlar är ngt jag AVSKYR speciellt de stora rackarna vi har i garaget ...ihhhp ! :O
  Härligt med bra arbetskamrater, de gör jobbet så mycket enklare :)

  Tack snälla för dina uppmuntrande ord, de värmer ska du veta :)
  Kram !!!

  SvaraRadera