fredag 26 oktober 2012

premiären avklarad!!

Igår var det dags för den stora bowlingpremiären!!
Blev hämtad av en kollega och vi begav oss in till stan.
Många bilar i kö och supermånga polisbilar som susade fram och tillbaka med blåljus, någon ambulans...detta fick oss att tro att det hade hänt en olycka.
Sakta men säkert (väldigt sakta) rörde sig bilkön framåt och när vi nådde Olympia förstod vi att det inte var frågan om någon olycka. Nej, det var match på Olympia, champion leauge, tydligen. Hif mot Hannover.
Trafiken dirigerades om och vi fick parkera en bra bit från bowlinghallen. En rask promenad i det höstkyliga vädret.
När vi alla var samlade satte vi oss till bords.

Några av oss åt grillspett med olika korvar och köttbitar och några av oss åt röding. Nöjda var vi allihopa.
Samtidigt som vi åt försökte jag kolla in olika bowlingstilar...kanske kunde man snappa upp något att ta efter när det var dags för oss att inta våra banor =)
Det var riktigt roligt att bowla! Och jag (mitt klot) hamnade inte i rännan varje gång, det gick ganska så bra faktistkt. Det här gör jag gärna om!!
Kvällen avslutade vi med en liten pratstund innan det var dags att ta sig till bilen. Då blåste det riktigt hårt plus att det faktiskt snöade! Hela vägen hem snöade det. Idag syns dock inga spår av det, men kylan håller i sig och det blir till att hämta upp vinteroverll till minimannen för dagens dagisvistelse. Ett kvällspass står på dagsschemat.

Ha en härlig fredag allihop!

1 kommentar:

  1. Ser ut som om ni hade en riktigt mysig kväll. Nu är kylan kommen på allvar. Hör hur alla skrapar bilrutor i kvarteret.
    Ha en fin helg!
    KRAM♥

    SvaraRadera