torsdag 15 november 2012

vi vann!!

Vet ni vad? Jag arbetar på Helsingborgs stads bästa hälsofrämjande arbetsplats!! Borgvalla äldreboende. Det ni! Det är inte illa. Inte illa alls. Vi vann för några dagar sedan utmärkelsen  Hälsofrämjande arbetsplats 2012 och vann man utmärkelsen så följde 100000 kronor med. Till all personal. Att göra något roligt med =)

"Vårdboendet Borgvalla vann utmärkelsen Hälsofrämjande arbetsplats 2012...
Medarbetare på vårdboendet Borgvalla får 100 000 kronor för att vidareutveckla sitt hälsofrämjande arbete" "I år är det andra gången som Helsingborgs stad delar ut utmärkelsen Hälsofrämjande arbetsplats. Sammanlagt var det nio arbetsplatser som anmält sig. Fem har gått vidare till nomineringen i somras" "Under hösten har alla medarbetare på dessa fem arbetsplatser fått besvara en hälsoenkät som företagshälsovården Feelgood ansvarade för. Enkätens resultat var avgörande för vem som skulle få utmärkelsen, vilket beslutades av HR-utskottet den 13 november 2011. Det blev Borgvalla som tog hem vinsten. – Det känns jätteroligt att det är just ett vårdboende som har vunnit utmärkelsen, berättar arbetsmiljö- och hälsocontroller Agneta Kallstenius. Jag är extra stolt över att det finns sådana arbetsplatser i Helsingborgs stad som Borgvalla där medarbetarna lägger mycket energi och engagemang på att må bra själva och skapa gott arbetsklimat, vilket är ju en av förutsättningarna för att göra ett bra jobb."
(röd text är hämtad från Helsingborgs stads interna hemsida)

 Den en dag i december ska vi motta utmärkelsen i Rådhuset i Helsingborg och till våren ska vårt arbete redovisas för publik på Dunkers Kulturhus i stan. Man måste inte alltid tycka som chefen, men man kan säga att vi har en väldigt bra chef här. Han lyfter arbetsplatsen, både för sina anställda och för de som bor här.
Här är många fester för de boende. I måndags var det gåsamiddag + att Borgvalla fyllde 80 år. Det uppmärksammades i Helsingborgs Dagblad: http://hd.se/helsingborg/2012/11/12/festglada-borgvalla-fyllde-80/

3 kommentarer:

 1. Grattis :D Vad roligt!!!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Va kul, stort G R A T T I S ! ! !

  Sånt gör att man känner att man får "lön" för mödan och uppmuntran är ju jätteviktigt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt , grattis !! Det får du verkligen ta åt dig av för det är ju faktiskt personalen som gör arbetsplatsen till vad den är !!
  :)
  Hoppas helgen med dop och annat varit riktigt trevlig!
  Kram

  SvaraRadera