söndag 6 juli 2014

...tidsfördriv...


...vem gömmer sig här, måntro...
Vår miniman konstaterade under förmiddagens färd att "nu kör pappa fel igen" (trots gps ;)) men vi kom rätt och på båten till slut och färden över till Gotland gick bra.
...ibland får jag med Janne på selfies ~ här lite tidsfördriv innan vi körde av båten...
När man ska ner på en båts bildäck blir en mamma, den här mamman iaf lite stressad/stirrig eller jag vet inte vad som är bäst beskrivande ord i det hör sammanhanget, men en höna måste ju hålla samman sina kycklingar liksom, om ni förstår vad jag menar. Vi går i samlad trupp, tjoandes och pekandes och letandes efter bilen. Idag var vi först ner på bildäck. Absolut helt först. Där var helt folktomt så när som på en "däckvakt" som kom gående mot oss med en walkie talkie i högsta hugg. Nästan en känsla av att vi skulle bli tillbakamotade till stolarna några våningar upp. Men nej, han ville inte åt oss och vi kunde hoppa in i bilen och var på plats när alla andra kom farande.
Innan vi for till huset besökte vi...Ica Maxi Visby (tadaa!! ~ förvånad någon?) och fyllde bilen med proviant för veckan. Bilen var fylld till bredden innan men det gick att pressa in x antal matkassar, trots Jannes tvivel ;) (alla fick sitta på var sin kasse samt ha en var i knäet ;) ~ inte riktigt sant, men nästan...)
Ikväll har vi grillat och tagit en promenad  med delar av barnaskaran och imorgon blir det både grott- och stadsbesök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar