måndag 20 april 2015

...men!!...

Å vilket väder det har varit idag!! I positiv bemärkelse. Just ett sådant som vi har gått och väntat på i evigheter. Och nu är det här!! Jihoo!! 
Här. Och nu. Det är viktigt. Nuet. Men visst måste man ha något att längta till också. Det tycker jag. Bara man inte glömmer det dära nuet. Här hemma längtar vi till vår sommarsemester. Det ska bli spännande. Roligt. Vackert. Och en massa annat. Men dit är det ju ett tag, till sommarsemestern. Så vi har bestämt lite utflyktsmål under våren. Några ganska nära hemmet och en lite längre bort (vi kan ju se den dagen som lite träning inför sommarens långkörning)
...ett (mitt) mammahjärta mår bra när man kommer för att hämta sin lille man på nya avdelningen och ser honom leka och ha skoj med fyra nya dagiskompisar...
Men Ernst!!! Jag gillar ju dig, men vad gjorde du ikväll?? Jag blev full i skratt och tyckte. Inte. Om. När du bara sådär "spontant" slängde ut duken lite lagom slarvigt på sniskan när du dukade bordet. Men det var fint med solrosorna. Och det är vackert i Toscana så vi ses nästa vecka och då får vi se vad du hittar på härnäst ;)

1 kommentar: